AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek başarılarının tadına varacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, başarısız olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kıdem atlayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek güreşi yapmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilek öpmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek verimin ve bereketin geleceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir