AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, tecrübelerini aktaracağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, asık yüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri kesilmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir