AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında jiletle kesilmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sorunlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle elini kesmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında jilet atmak çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle tüylerini almak zenginliğe kavuşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir