AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, içebileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elin kesildiğini görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir