AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, parasının ve malının artacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elleri kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elinde kelepçe görmek işbirliği içinde olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir