AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini elleri kelepçeli gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek gerekirse özür dileneceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir