AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kararmasını görmek

Kahve falında elinin kararmasını görmek

Kahve falında elinin kararmasını görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, rızkın genişleyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yönlendireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kararmasını gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Kahve falında elinin kararmasını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, parasının ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında vücudunu kararmış görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kararmış tencere görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kararmış görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba almaya karar vermek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında birini kararmış görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir