AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kararmış görmek

Kahve falında yüzü kararmış görmek

Kahve falında yüzü kararmış görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, hastalanacağına delalettir.

Kahve falında yüzü kararmış gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kararmış yüz görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kararmış görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, doğru haber almaya yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında evlilik kararı almak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenme kararı almak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak faturalarını ödeyemez olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek konfor içinde olacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir