AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu kararmış görmek

Kahve falında vücudunu kararmış görmek

Kahve falında vücudunu kararmış görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kararmış gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında vücudunu kararmış görmek kazancında bereketin artacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kapanmaya karar vermek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kararmış görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kararmış kolye görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan kararı almak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararsız olmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taşınmaya karar vermek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında karar defteri görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir