AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin kararmasını görmek

Kahve falında güneşin kararmasını görmek

Kahve falında güneşin kararmasını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin kararmasını gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında evlilik kararı almak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kararmış yüzük görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış muz görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mahkeme kararı görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında kararmış tencere görmek güzel günlerle tanışılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Kahve falında boşanma kararı görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir