AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararsız kaldığını görmek

Kahve falında kararsız kaldığını görmek

Kahve falında kararsız kaldığını görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, dara düşeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararsız kaldığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kararmış altın görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kararmış yüzük görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kararmış yüz görmek zafer elde edeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Kahve falında kararsız olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış tencere görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Kahve falında kararmış gümüş görmek kurtuluşa ereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boşanma kararı görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir