AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kararmış görmek

Kahve falında birini kararmış görmek

Kahve falında birini kararmış görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, özlemelerin son bulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kararmış gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında ev almaya karar vermek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanma kararı vermek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulur.

Kahve falında kapanmaya karar vermek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış insan görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kararmış görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış kolye görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir