AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba almaya karar vermek

Kahve falında araba almaya karar vermek

Kahve falında araba almaya karar vermek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının iplerini eline alacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında araba almaya karar vermek gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında araba almaya karar vermek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev almaya karar vermek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kararmış yüz görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hava kararması görmek çok yorulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış gümüş görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi kararmış görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kararmış altın görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir