AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış tencere görmek

Kahve falında kararmış tencere görmek

Kahve falında kararmış tencere görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kararmış tencere gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında kararmış tencere görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında ev almaya karar vermek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında hava kararması görmek onurlu bir yaşam süreceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrılık kararı almak parasını ve malını kaybedeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kararı görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir