AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin el öpmek

Kahve falında annenin el öpmek

Kahve falında annenin el öpmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, kalp kırmaya, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, itibar kaybedeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne elini öpmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek kurulu düzeninin olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında annenin elini öpmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek işinde başarılı olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir