AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne elini öpmek

Kahve falında anne elini öpmek

Kahve falında anne elini öpmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne elini öpmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında anne baba eli öpmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin el öpmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek küslerin ve kırgınların barışacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemin elini öpmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne elini öpmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir