AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annenin elini öpmek

Kahve falında ölen annenin elini öpmek

Kahve falında ölen annenin elini öpmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, iş yeri sahibi olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Kahve falında anne elini öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek gelirinin azalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek günah ve suç işleyeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin el öpmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir