AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini jiletle kesmek

Kahve falında elini jiletle kesmek

Kahve falında elini jiletle kesmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi olarak zarar edileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında jiletle elini kesmek hasret çekenlerin buluşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Kahve falında elini jiletle kesmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek verdiği emeklerin heba olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını jiletle kesmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçı jiletle kesmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle parmak kesmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında jiletle saç kesmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir