AnaSayfa / Genel / Kahve falında jilet atmak

Kahve falında jilet atmak

Kahve falında jilet atmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jilet atmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında yüze jilet atmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında jilet atmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarına jilet atmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kola jilet atmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalettir.

Kahve falında koluna jilet atmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda jilet görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Kahve falında jilet çekmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı jilet görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir