AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle kesildiğini görmek

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında jiletle kesildiğini gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz biryere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek tamamlanmadan kalacağına, yaşamdan istediklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle kesilmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında jiletle saç kesmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında saçını jiletle kesmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında koluna jilet atmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kola jilet atmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir