AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu jiletle kesmek

Kahve falında kolunu jiletle kesmek

Kahve falında kolunu jiletle kesmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kollarına jilet atmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna jilet atmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek iş öğreneceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle kesmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir