AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle tüylerini almak

Kahve falında jiletle tüylerini almak

Kahve falında jiletle tüylerini almak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Kahve falında jiletle tüylerini almak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında jiletle tüylerini almak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle bacak almak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birine jilet vermek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek istediği gibi yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bacakları jiletle almak çok zengin olacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda jilet görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir