AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle elini kesmek

Kahve falında jiletle elini kesmek

Kahve falında jiletle elini kesmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında jiletle elini kesmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında elini jiletle kesmek işine dört elle sarılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle elini kesmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle sakal kesmek işi ile gündeme geleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle saç kesmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında jiletle kesmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir