AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle kesilmek

Kahve falında jiletle kesilmek

Kahve falında jiletle kesilmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir fitne çıkarmaya rivayet eder.

Kahve falında jiletle kesilmek gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında jiletle kesilmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bacağını jiletle almak ticarete adım atacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jilet izi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında jilet çekmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı jilet görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak sağlığının da bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir