AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak günaha gireceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el ve yüz yıkamak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yetim sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, evi yoksa ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak kısmetinin kendinden yana olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir