AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, huzur ve şifa bulacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ve yüz yıkamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında el yüz yıkamak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir