AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve yüz yıkamak

Kahve falında el ve yüz yıkamak

Kahve falında el ve yüz yıkamak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılarının çoğalacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına alamet eder.

Kahve falında el ve yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında el yüz yıkamak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulur.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak müjdeli haberler alınacağına, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir