AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak geleceğin güzelliklerle dolacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir