AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak belki ölümler görüleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek depresyona gireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir