AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, çaresiz kalacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında el yüz yıkamak işlerinin hemen hallolacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve yüz yıkamak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir