AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla el yüz yıkamak

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak yeni iş kapılarının açılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, işinde verimsiz olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işarettir.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak hayatının rast gitmeye başlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir