AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, işlerin toparlanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak her daim temkinli olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak suçlamalardan aklanılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir