AnaSayfa / Genel / Kahve falında el uzatmak

Kahve falında el uzatmak

Kahve falında el uzatmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el uzatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında ellerini uzatmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini uzatmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine el uzatmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzanan el görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzatılan eli tutmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında el uzatmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir