AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye el uzatmak

Kahve falında sevgiliye el uzatmak

Kahve falında sevgiliye el uzatmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine elini uzatmak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini uzatmak sürekli bağırıp çağıracağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini uzatmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında harama el uzatmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında el uzatıldığını görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir