AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine el uzatmak

Kahve falında birine el uzatmak

Kahve falında birine el uzatmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, birikmiş parasının olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine el uzatmak gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında uzanan el görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini uzatmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında harama el uzatmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el uzatmak sıkıntılarını atlatacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine elini uzatmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında el uzatıldığını görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir