AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini tutan birini görmek

Kahve falında elini tutan birini görmek

Kahve falında elini tutan birini görmek zorlukların ortadan kalkacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında elini tutan birini gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek şansının hep açık olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek rızkın ve kısmetin artacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında elini tutan birini görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, insan sevindireceğine delalettir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek rahat nedir öğreneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir