AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek gelirinin eksileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, gözyaşına boğulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek işlerin günden güne bozulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir