AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek çok büyük bir rahata ereceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan tutan kimseyi görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan tuttuğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hile ile mal elde etmeye işaret eder.

Kahve falında yılan tutan görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında yılan tutan birini görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yılan tuttuğunu görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir