AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir