AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir