AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek şansının da döneceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek çok zor günler geçireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutanları seyretmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında balık tutmaya gitmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir