AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek asosyal bir insan haline geleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek maddi zararının giderileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kazancının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir