AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek saygınlık göreceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el tuttuğunu görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir