AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini toprağa görmek

Kahve falında elini toprağa görmek

Kahve falında elini toprağa görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, hasta olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok dikkat çekeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında elini toprağa gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında elle toprak kazmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde toprak görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında toprağa el görmek maddi sorunlarının artacağına, gelirinin de artmayacağına inanılır.

Kahve falında eline toprak almak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini toprağa görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında elini toprağa sürmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında elini toprağa sokmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın altında el görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir