AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde toprak görmek

Kahve falında elinde toprak görmek

Kahve falında elinde toprak görmek kendisini ailesine vereceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde toprak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında elle toprak kazmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elini toprağa görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işarettir.

Kahve falında toprağı elle kazmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde toprak görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında elini toprağa sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elenmiş toprak görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında toprağa el görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elini toprağa sokmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir