AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini toprağa sokmak

Kahve falında elini toprağa sokmak

Kahve falında elini toprağa sokmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir ömür olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elini toprağa sokmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elini toprağa sokmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak kazancın artmasına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Kahve falında elini boka sokmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara elini sokmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini denize sokmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe el sokmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elini tuvalete sokmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir