AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline toprak almak

Kahve falında eline toprak almak

Kahve falında eline toprak almak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında eline toprak almak gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında elini toprakla yıkamak mülkiyetinin de artacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında elini toprağa sokmak yaşamının tadını çıkaracağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline toprak almak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa el görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın altında el görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini toprağa görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında elle toprak kazmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elinde toprak görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir