AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altında el görmek

Kahve falında toprağın altında el görmek

Kahve falında toprağın altında el görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın altında el gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında toprağın altında el görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında elini toprağa görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elinde toprak görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Kahve falında toprağa el görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elle toprak kazmak istenmeyen bir yolculuğa, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağı elle kazmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eline toprak almak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir