AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini toprağa sürmek

Kahve falında elini toprağa sürmek

Kahve falında elini toprağa sürmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında elini toprağa sürmek gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Kahve falında elini toprağa sürmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı sürmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında elini dışkıya sürmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek sorunların kısa sürede aşılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele krem sürmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret eder.

Kahve falında eline oje sürmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir