AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa el görmek

Kahve falında toprağa el görmek

Kahve falında toprağa el görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, tatsız durumların yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Kahve falında toprağa el gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Kahve falında elle toprak kazmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet eder.

Kahve falında elini toprağa sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın altında el görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında elini toprağa sokmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında elini toprakla yıkamak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında eline toprak almak sevdiği kişileri de yanına alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında toprağa el görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde toprak görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir